Vind uw spaartegoed terug op uw Persoonlijke pagina

Waar kan ik mijn gespaarde Purdey-punten terugvinden
U kunt uw gespaarde punten terugvinden op uw persoonlijke pagina. Wanneer u bent ingelogd vindt u het aantal gespaarde punten onder het kopje ‘Privilege Card gegevens’ bij ‘Gespaarde punten’.

Heb ik al een persoonlijke pagina?
Als u nog geen bestellingen via de Purdey webshop heeft geplaatst, heeft u waarschijnlijk nog geen persoonlijke pagina. Om uw Purdey-punten en spaartegoed te bekijken kunt u hier een persoonlijke pagina aanmaken. Houd u hierbij uw nieuwe Privilege Cart bij de hand. Het nieuwe Privilege Card nummer dient u hier in te geven bij 'Ja ik heb een Privilege Card'. Wanneer u bestellingen via de Purdey webshop heeft geplaatst heeft u een persoonlijke pagina. U kunt dan hier inloggen om uw Purdey-punten en spaartegoed te bekijken.

Hoe kan ik inloggen op mijn persoonlijke pagina
U kunt inloggen op uw persoonlijke pagina met uw e-mailadres en wachtwoord. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord opgeven via de link ‘Wachtwoord vergeten’. Wanneer u nog niet bent geregistreerd kunt u niet inloggen. U dient zich eerst hier te registeren voor u uw spaartegoed kunt bekijken.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen